Kovesi NU VA CANDIDA la presedintie, pentru ca NU APUCA. Codrin Stefanescu lanseaza un avertisment dur la adresa fostei sefe a DNA. USR vor avea de suferit, SE PRABUSESC!

Sursa: Gandul
Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 08:36
19 citiri
Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a declarat, marti, referitor la ipoteza ca Laura Codruta Kovesi ar putea candida la alegerile prezidentiale, ca nu va apuca sa faca acest pas, deoarece vor iesi la iveala "lucruri ingrozitoare" despre fosta sefa a DNA.
"Kovesi nu va candida la niciun fel de presedintie, ca nu apuca. In curand incepe lumea sa vorbeasca si va afla lucruri absolut ingrozitoare. Si USR, care si-a facut scrisorele de dragoste cu *veniti la noi ca sa intram si noi ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.