Laura Codruta Kovesi: "Acest discurs privind dezincriminarea abuzului in serviciu a fost promovat de persoane pe care noi le cercetam si le-am cercetat"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Iunie 2016, ora 05:46
57 citiri
Intr-un interviu acordat agentiei News.ro, Laura Codruta Kovesi a vorbit despre posibilitatea ca CCR sa decida dezincriminarea abuzului in serviciu, fapt care ar insemna nu doar o limitare a competentei procurorilor, ci o incetare a luptei anticoruptie in Romania.
Reporter: Doamna procuror-sef Laura Codruta Kovesi, va propun sa incepem cu o tema la zi, una care poate sa para tehnica: dezincriminarea abuzului in serviciu, care se va afla pe masa Curtii Constitutionale in 15 iunie. Care este miza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.