Laura Codruta Kovesi: "Vlad Cosma era martor protejat intr-un dosar. De foarte multe ori, a venit din proprie initiativa si a formulat denunturi"

Sursa: Libertatea
Joi, 15 Februarie 2018, ora 06:00
63 citiri
Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca persoane din anturajul familiei Cosma s-au prezentat la DNA Ploiesti si i-au amenintat pe procurori. Despre Vlad Cosma, sefa DNA a spus ca acesta a avut calitatea de martor protejat intr-un dosar si ca de multe ori a venit din proprie initiativa la DNA Ploiesti, pentru a formula denunturi.
"La serviciul teritorial Ploiesti au fost instrumentate mai multe cauze in care Cosma Vlad si Cosma Andreea au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.