Lavinia, fetita medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Stelutele sopranei Anca Parlog au stralucit pe scena!

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 05:50
235 citiri
Intrata de doar un an in echipa Next Star Studio, Lavinia Zamfir, pustoaica de 11 ani pasionata de muzica si de carti, a avut un debut spectaculos la primul festival la care a participat: a luat mentiune, la categoria ei de varsta, cu melodia "Ex's & Oh's (Elle King). Eleva in clasa a V-a, Lavinia traieste departe de lumea virtuala: canta si in corul Allegretto, ia lectii de pian, de balet, de canto, citeste carti si iubeste animalele. Deocamdata, pentru ea, muzica e un hobby, asa cum spera si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.