Legatura nebanuita dintre alegerile europarlamentare si verdictul din dosarul lui Dragnea. Ipoteza care arunca scena politica in aer: "Cine crede altfel, se face de ras!"

Marti, 21 Mai 2019, ora 05:51
189 citiri
Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, este convins ca decizia finala in procesul lui Liviu Dragnea va fi strans legata de scorul pe care PSD il va obtine la alegerile europarlamentare.
Cozmin Gusa a comentat cazul, afirmand ca "pe cine mai doreste sa comenteze ca nu este legatura intre deciziile din Justitie si rezultatul alegerilor l-as sfatui sa fie mai moderat, pentru ca se face de ras", cu referire la faptul ca pe 26 mai sunt programate atat alegerile europarlamentare, cat si referendumul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.