Liderii politici, impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc prezentat de UDMR. Elena Udrea: "Reprezinta un demers periculos. Ar putea agita apele in randul populatiei". Monica Macovei: "Intr-o astfel de situatie faci rau tarii tale"

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 01:22
172 citiri
Proiectul de autonomie prezentat de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a fost bine primit de catre oamenii politici, care, multi dintre ei, s-au aratat nemultumiti de felul in care a fost tratat subiectul. Proiectul Uniunii privind autonomia Tinutului Secuiesc prevede ca regiunea sa fie condusa de un Consiliu regional si unul executiv cu presedinte care sa participe la sedintele Guvernului Romaniei la care sunt tratate probleme care privesc regiunea. Elena Udrea, Monica Macovei, Liviu Dragnea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.