Liviu Dragnea si Viorica Dancila se intalnesc marti cu cu reprezentantii UDMR. Variantele coalitiei de guvernare pentru negocierile cu Kelemen Hunor

Sursa: Gandul
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 09:21
54 citiri
Presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul desemnat Viorica Dancila vor avea o intalnire, marti, cu reprezentantii UDMR, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD. Presedintele UDMR Kelemen Hunor declara, luni, ca va urma o intalnire cu Dancila.
Intrebat, luni, de corespondentul MEDIAFAX, in ce masura UDMR este interesata sa intre la guvernare, Kelemen Hunor a raspuns negativ.
"Nu, este exclus. Nici nu exista o astfel de solicitare, nici nu exista o astfel de propunere, nici din partea noastra, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.