LOVITURI DE CUTIT in centrul unui mare oras din Romania. Afla ce i-a facut INTERLOPUL angajatului unui magazin care l-a infruntat!

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:22
27 citiri
Un barbat a ajuns la spital pentru un tub cu gaz, dupa ce un angajat al magazinului Dovi de pe bulevardul Tomis, Constanta, a refuzat sa-i inlocuiasca bunul unui client.

Din acest motiv a a izbucnit un conflict spontan intre cei 2 indivizi. Astfel, s-a ajuns la lovituri de cutit, iar politistii Sectiei 3 au intervenit in forta si au aplanat conflictul!
Politistii din cadrul Sectiei 3, la data de 22.02.2017, ora 12.32, au fost sesizati, printr-un apel 112, ca pe bulevardul Tomis din Constanta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.