Luate, din nou, prin surprindere, autoritatile sunt INCAPABILE sa gaseasca planorul disparut in urma cu 6 zile. "Niciodata nu s-a mai intamplat sa fie uitat un pilot in aer"

Sursa: Gandul
Miercuri, 12 August 2015, ora 11:12
54 citiri
Mircea Craciun, unul dintre cei mai experimentati piloti, s-a ridicat in aer cu planorul joia trecuta la ora 12.30. Aparatul abia fusese asamblat, nu avea la bord un dispozitiv ELT de localizare prin satelit, nici un "transponder" prin care sa fie localizat prin radar si nu avea un plan de zbor. Singura legatura cu solul era prin telefonul mobil pe care l-a folosit ultima data la ora 13.06. Din acest moment, vreme de sapte ore, nimeni nu a sesizat vreo neregula. In jurul orei 20.00, comandantul ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.