LUPUL DACIC din logo-ul Romaniei la Consiliul UE, subiect de POLEMICI in Parlament: Sa CARCOTIM pana maine ca de ce e albastru si nu verde!? Hai sa fim seriosi!

Sursa: Gandul
Duminica, 14 Octombrie 2018, ora 12:14
23 citiri
Lupul dacic, logo-ul pe care Romania l-a ales anul trecut sa o reprezinte la presedintia Consiliului Uniunii Europene a starnit polemici in Parlament. Conducerile reunite ale Senatului si ale Camerei Deputatilor au discutat in contradictoriu despre simbolul pe care il va promova Romania in 2019. Unii politicieni sunt de parere ca logo-ul este unul de neinteles pentru celelalte state europene si se intreaba daca poate fi schimbat, in timp ce altii acuza carcoteli inutile si indeamna la ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.