MAE: Maior a avut o POZITIE care nu reprezinta pozitia MAE. Fostul sef SRI, chemat la Centrala sa dea EXPLICATII despre afirmatiile sale publice referitor la scrisoarea lui Giuliani

Sursa: Gandul
Luni, 27 August 2018, ora 18:58
45 citiri
Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va fi chemat pentru explicatii la MAE, dupa ce declarat luni, referitor la scrisoarea transmisa de Giuliani, actual avocat al presedintelui Trump, ca aceasta este expresia unui lobby initiat de forte interesate sa apere persoane cu probleme cu legea. Ministerul Afacerilor Externe a precizat, intr-un comunicat, ca pozitia fostului sef al SRI pe acest subiect nu a fost aprobata la nivelul Centralei MAE sau al Guvernului, si nu reprezinta pozitia MAE.
"Ii ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.