Mai multi angajati si fosti angajati ai unei fabrici de tigari si-au construit o afacere in paralel. Materia prima era furata chiar de la producator

Sursa: Gandul
Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 14:06
68 citiri
Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Politiei Prahova, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au facut, sambata, 21 de perchezitii la locuintele unor persoane si la sediile unor firme din municipiul Ploiesti si din localitatile Lipanesti, Valenii de Munte, Plopeni, Aricesti Rahtivani si Provita de Jos.
Descinderile au avut loc intr-un dosar in care politistii cerceteaza mai multe persoane pentru furt de tigari, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 100.000 de lei.
Intre ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.