Masinile puse de Stefan Mandachi langa metrul de autostrada din Moldova au fost praduite de hoti: au disparut toate rotile, oglinzile, dar si piese de la motor! "Ma mir ca nu au venit cu remorca"

Sursa: Libertatea
Marti, 21 Mai 2019, ora 14:58
63 citiri
Atat masina Logan, cat si cea BMW au fost vandalizate de hoti. S-au furat rotile, oglinzile, chiar si unele piese de la motor. Jaful a fost reclamat pe Facebook chiar de Stefan Mandachi
.

"Fara niciun dubiu, Primul metrul de autostrada din Moldova a devenit loc de "pelerinaj". Este mai vizitat decat multe alte obiective turistice de prin zona.

Langa celebrul petec de autostrada, avem si doua masini tamponate, care au rolul de a avertiza poporul pe ce drumuri catastrofale circula. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.