Medici romani din strainatate despre urmarile incendiului din Colectiv: "Pacientii nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 05:45
120 citiri
Victimele tragediei din clubul Colectiv, care a indoliat o tara intreaga, se zbat in continuare intre viata si moarte, in timp ce numarul deceselor creste de la o zi la alta, ajungand marti la 48. Asta dupa ce dimineata chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, Tudor Golu (28 de ani), a murit intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, unde fusese transferat recent. Astfel, in spitalele din strainatate mai erau internati marti 29 de raniti din cei 34 transferati pana in prezent. Tot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.