Melescanu, despre REFERENDUMUL din Catalonia: "Este ILEGAL sa se decida FRAGMENTAREA unei tari fara negocieri cu guvernul!"

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 12:15
80 citiri
"Pozitia noastra cu privire la situatia din Kosovo, Metohia, ceea ce este valabil si pentru Catalonia si pentru Kurdistan, pozitia noastra este una de principiu. Consideram ca este ilegal sa se decida cu privire la fragmentarea unei tari fara negocieri cu guvernul si cu statul care este practic singura organizare care reprezinta structurarea unei tari. Prin urmare noi ramanem fideli acestei pozitii indiferent ce se intampla in alte parti ale Europei sau ale lumii si speram foarte mult ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.