Mesaj dureros al surorii Aurei Ion, la doi ani de la accidentul aviatic din Apuseni! "Atat mi-a mai ramas, sa lupt si sa vorbesc"

Sursa: Libertatea
Luni, 11 Aprilie 2016, ora 09:42
58 citiri
La doi ani de la moartea Aurei Ion, in teribilul accident din Apuseni, sora ei, Mariana Ciuca, a facut public pe contul de socializare, un mesaj emotionant, prin care tanara isi striga durerea si nemultumirea, fata de autoritati, care au facut in asa fel incat vinovatii sa nu plateasca pentru tragedia provocata. "Nu, sa nu cumva sa credeti ca nu mai lupt! Lupt, asa cum trebuie sa lupt, in fiecare zi! Daca nu mai tip, nu inseamna ca nu mai lupt sau ca am uitat, iertat...Ma lupt cu mizeria lor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.