Ministrul Andrusca sustine Romania la Viena. PROIECT URIAS al UE. "Schimbarile majore trebuie sa vina in domeniul educatiei"

Marti, 17 Iulie 2018, ora 05:50
68 citiri
Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a declarat ca Romania este un sustinator activ al strategiei UE privind piata unica digitala. La reuniunea informala din Viena a ministrilor europeni ai competitivitatii, oficialul Guvernului Romaniei a subliniat ca schimbarile majore trebuie sa vina in domeniul educatiei si a pus accent pe finantarea cercetarilor. Andrusca sustine ca recenta comunicare a Comisiei Europene pe tema inteligentei artificiale este un prim pas la nivel politic european care va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.