Ministrul britanic al Apararii, in vizita la Bucuresti: "Impartasim ingrijorarea Romaniei privind securitatea de la Marea Neagra"

Luni, 23 Martie 2015, ora 11:23
44 citiri
Ministrul Michael Fallon s-a intalnit, in aceasta dimineata, cu omologul roman, Mircea Dusa, urmand a avea intrevederi si cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta.

"I-am promis domnului ministru ca vom fi impreuna cu trupe in cele doua comandamente care vor fi stabilite pe teritoriul dumneavoastra si am salutat angajamentul pe care domnul ministru si l-a luat ca sa sustina Marea Britanie in rolul de natiune-cadru pe care si-l va asuma incepand cu 2017. De asemenea, am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.