Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu vine cu PRECIZARI dupa ce si-a acuzat colegii din Guvern de intimidare: "Scrisoarea catre GDS nu era publica. Nu am dorit sa conditionez ramanerea mea in Guvern"

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 21:21
65 citiri
Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca scrisoarea lui catre membrii Grupului pentru Dialog Social, in care este membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns in presa fara voia sa si subliniaza ca nu a dorit sa conditioneze in vreun fel ramanerea in Guvern.

"O scrisoare a mea catre membrii Grupului pentru Dialog Social, in care sunt membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns in presa fara voia mea. Precizez ca ea era destinata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.