Ministrul Energiei, despre constructia reactoarelor 3 si 4 de de la Cernavoda cu investitori chinezi: "Suntem in discutii avansate. I-am vazut in lift"

Sursa: Libertatea
Joi, 15 Februarie 2018, ora 18:00
41 citiri
Anton Anton, ministrul Energiei, a declarat ca s-a intalnit "in lift" cu investitorii chinezi cu care statul negociaza realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, proiect de 6,5 miliarde de euro care bate pasul pe loc de patru ani.
Reamintim, Nuclearelectrica a ales in 2014 grupul China General Nuclear Power Corp ca investitor pentru realizarea celor doua unitati, acestea urmand sa asigure circa 18% din productia Romaniei. Dar chinezii cer subventii si garantii de stat, iar discutiile nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.