Mircea Basescu ramane in inchisoare. Tribunalul Constanta a RESPINS cererea de eliberare conditionata. DECIZIA ESTE DEFINITIVA!

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 14:20
53 citiri
Mircea Basescu se afla incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba din luna iunie. El a fost condamnat la patru ani si inchisoare, cu executare, pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a primit bani de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scapa pe interlop de inchisoare.

Solutia Tribunalului CONSTANTA in privinta cererii lui Mircea Basescu: "Admite contestatia formulata de DNA Constanta ce il vizeaza pe condamnatul Basescu Mircea, detinut la penitenciarul Poarta Alba impotriva sentintei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.