Mircea GEOANA a fost "SPALAT" de Laura Codruta KOVESI de doua posibile acuzatii de LUARE de MITA printr-o manevra incredibila. "Noi suntem Statul!" (XXII)

Joi, 15 Iunie 2017, ora 10:00
80 citiri
De ce este mai ocrotit Mircea Geoana decat alti politicieni romani? Nu este singura dovada in acest sens, iar modul in care Laura Codruta Kovesi il protejeaza, indiferent de guvernare, este demn de o ancheta serioasa. Pe care nu are cine sa o faca. A facut ANI in 2008 o plangere penala la Parchetul General (condus de Kovesi) impotriva lui Geoana si a fost ingropata. A predat Mircea Geoana la DNA (condusa de Kovesi) trei ceasuri de lux primite cadou de la Marian Vanghelie, pe care nu le-a trecut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.