MOTIVAREA ICCJ: Elena Udrea a admis ca in politica se folosesc si bani negri, dar aceste aspecte nu au legatura cu dosarul "Gala Bute"

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 23:59
47 citiri
Elena Udrea a admis, in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca in politica se folosesc si bani negri, dar a negat ca ar fi vorba despre astfel de lucruri in dosarul "Gala Bute".

Sustinerile sale se regasesc in motivarea deciziei instantei din 25 februarie, prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, relateaza Agerpres.

"Accepta ca in calitate de om politic a facut si greseli, ca intr-o campanie electorala in viata unui partid se poate intampla ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.