Motivele pentru care judecatorii mentin controlul judiciar in cazul lui Dan Voiculescu: "Santajul a fost de natura sa afecteze libertatea psihica a persoanei"

Marti, 15 Iulie 2014, ora 14:22
192 citiri
Tribunalul Bucuresti a motivat de ce a respins saptmana trecuta plangerea lui Dan Voiculescu prin care acesta solicita ridicarea controlului judiciar impus de procurorii anticoruptie in dosarul in care fondatorul Partidului Conservator este acuzat de santaj. Decizia nu este definitiva iar Voiculescu poate face contestatie.

Motivarea Tribunalului Bucuresti:

Prin urmare, probele administrate in cauza pana la acest moment procesual releva presupunerea rezonabila ca inculpatul Dan Voiculescu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.