Neacsu (PSD): Ungureanu, "un produs expirat", "slab," "arogant", "butonat cu cheita". Ioan Oltean: "Jignire fara precedent si de neacceptat"

Marti, 30 Iunie 2015, ora 21:23
98 citiri
Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat, marti, ca parlamentarii PSD refuza sa-l cautioneze pe Mihai Razvan Ungureanu si sa devina "ungureni" si nu participa la sedinta plenului reunit.

"Sunt surprins sa constat metamorfozarea colegului Mihai Razvan Ungureanu, nu l-am cunoscut personal, nu stiu daca este o pierdere sau nu pentru mine. Am vazut cu ani in urma un politician ambitios, inteligent, cult si oarecum echilibrat. Am vazut apoi un ministru de Externe care incet, incet incepea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.