NEGOCIERI SECRETE intre Iohannis si Dragnea. Schimbarea lui Grindeanu si numirea unui nou prim-ministru, la schimb cu votul pentru noul sef al SIE. Premierul banuit de relatii stranse cu ex-ofiteri de informatii.

Marti, 13 Iunie 2017, ora 06:51
104 citiri
Despre schimbarea premierului Sorin Grindeanu se vorbeste din ce in ce mai deschis in ultima vreme. Seria atacurilor la adresa premierului a deschis-o Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, care l-a criticat public pe acesta pentru lipsa de cooperare cu autoritatile locale. Apoi a urmat episodul cu evaluarea ministrilor, anuntata cu mare zgomot de Liviu Dragnea, care s-a terminat duminica seara, dupa cum s-a spus public. Numai ca de atunci s-a lasat o tacere adanca, ieri seara avand loc o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.