Newsweek: Judecatorul Constantin Udrea a colaborat cu Securitatea. Reactia magistratului militar: "Astea sunt aberatii SRI!"

Sursa: Libertatea
Vineri, 29 Martie 2019, ora 12:00
105 citiri
Magistratul militar Constantin Udrea nu are un CV public, motiv pentru care nu este cunoscut nimic din ce a facut inainte de 1989.
Sursele Newsweek Romania sustin ca, in 1976, Udrea a devenit ofiter al Armatei. In 1982, cu nume de cod "Constantin Udisteanu", Udrea ar fi fost transferat la Centrala de Informatii Externe (CIE ), adica UM (Unitatea Miliara) 0544.
Potrivit sursei citate, "Udisteanu" a prestat misiuni pana pe 26 decembrie 1989. Ulterior, el a fost transferat inapoi la Ministerul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.