NOI STENOGRAME in cazul Mircea Basescu-Bercea Mondial. Izaura: "Nasule, eu daca ma duc si dau la DNA si mata intr-o saptamana esti arestat"

Sursa: Gandul
Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 00:15
101 citiri
Familia lui Bercea Mondial l-a fi amenintat pe Mircea Basescu ca il va reclama la DNA daca nu-si recupereaza banii pe care i-ar fi dat pentru o interventie in favoarea interlopului, potrivit unor noi stenograme difuzate de Antena 3 si atribuite DNA. Acestea ar surprinde momentul flagrantului. Din discutii reiese ca familia lui Bercea vrea sa ajunga la o intelegere cu Mircea Basescu, care cere ragaz ca sa faca "niste planuri". El insista ca nu are bani, iar cand i se repeta insistent ca a fost ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.