Norica Nicolai nu il crede pe Cazanciuc in privinta ofiterului SRI care a schimbat becul in arhiva SIPA: "E un banc celebru..."

Sursa: Libertatea
Vineri, 26 Mai 2017, ora 14:54
74 citiri
Norica Nicolai nu il crede pe Cazanciuc in privinta ofiterului SRI care a schimbat becul in arhiva SIPA: "E un banc celebru, cati ne trebuie ca sa schimbam un bec?
, a spus ea, la Palatul Parlamentului. Europarlamentarul ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in acest scandal legat de arhiva SIPA. E un banc celebru, cati ne trebuie ca sa schimbam un bec? Patru, ca sa plimbam o masa. Despre asta vorbim. Nu, nu mi se pare deloc verosimila haideti sa fim foarte seriosi! Deci, nu stiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.