O batrina a fost obligata la plata unor daune morale pentru inscriptia scrisa pe mormantul fiului sau: "Consoarta rea am avut si odrasle de imprumut"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 Iulie 2017, ora 05:41
65 citiri
Sentinta neobisnuita pentru o femeie din Timis. Aceasta trebuie sa ii plateasca daune morale nurorii si copiilor acesteia, pentru ca pe cripta fiului decedat a scris cateva versuri si nu i-a trecut numele complet. "Sub aceasta piatra grea/ Zace amintirea grea/ Consoarta rea am avut si odrasle de imprumut/ Cu moartea cand m-am luptat, nimeni nu m-a ajutat", sunt cuvintele scrise de Paraschiva Ciocoi pe mormantul fului sau. Acestea sunt cuvintele care au deranjat-o pe nevasta celui decedat. Cazul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.