O modificare majora! Generalul ION OPRISOR, consilier prezidential pentru securitate nationala, este CADRU ACTIV AL ARMATEI ROMANE. Klaus Iohannis transmite un semnal DIPLOMATIC sau a fost nevoit sa IMPROVIZEZE?

Duminica, 08 Martie 2015, ora 11:24
218 citiri
Schimbarea petrecuta in ultimele zile in cadrul administratiei prezidentiale, respectiv inlocuirea lui George Scutaru cu generalul Ion Oprisor in functia de consilier prezidential pentru securitate nationala, a declansat o multime de speculatii. O parte din ele le-am prezentat in cursul zilei de ieri. Ele au fost alimentate de o inregistrare a debutului primei sedinte a CSAT in care se vede cum Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, in timp ce da mana cu fiecare membru al CSAT trece pe langa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.