O noua bomba in justitie! Calin Popescu Tariceanu: "CSM a OBLIGAT judecatorii sa semneze declaratii SECRETE pentru ca avocatii apararii sa nu aiba acces la notele SRI"

Sursa: Jurnalul National
Duminica, 29 Aprilie 2018, ora 08:09
68 citiri
Calin Popescu Tariceanu a afirmat, sambata seara, ca CSM a obligat judecatorii sa semneze acte secrete prin care consimteau sa nu ofere avocatilor apararii din dosarele lor notele venite de la SRI.

Acesta a subliniat ca protocolul secret dintre SRI si PICCJ a ajuns sa fie desecretizat doar datorita SRI, pentru ca Parchetul nu a dorit asta.

"SRI a dus la declansarea desecretizarii acestor protocoale. Daca am fi asteptat dupa taica Lazar, dupa doamna Kovesi, am fi asteptat pana in 2040. Acum se ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.