Olteanul care s-a apucat de cultivat rodii in gradina, iar plantele exotice au inceput "sa produca": "Pur si simplu am luat semintele si le-am pus in pamant"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Iulie 2018, ora 14:50
96 citiri
Cultiva legume din tata-n fiu, insa din curiozitate, cu trei in urma, a pus in pamant semintele fructelor exotice cumparate din supermarket, iar acum testeaza piata sa vada daca renteaza sa produca astfel de arbori si arbusti naturalizati pentru vanzare. Totul a pornit din curiozitate, iar Marius Delcea (38 ani), din Cilieni, judetul Olt, nu s-a gandit ca ar putea sa faca din pasiunea lui pentru plante o afacere. Bunicii lui au cultivat legume, parintii fac la fel, impreuna lucrand astazi un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.