Opozitia respinge "pactul pentru bunastare", propus de Dancila: "Au semnat deja un pact pentru bunastarea clientelei politice"

Sursa: Libertatea
Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 21:57
71 citiri
Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan (foto), a declarat vineri ca propunerea privind un pact pentru bunastarea romanilor, facuta de presedintele PSD, Viorica Dancila, este "o sfidare fara margini" pentru orice om de bun simt care a vazut ani la rand cum agenda guvernamentala "a fost acaparata de persoane cu probleme penale".
"Dupa trei ani de zile de secatuit Romania, premierul ne propune pact pentru bunastare? Ei au semnat deja un pact pentru bunastarea clientelei politice, a pilelor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.