Orban: "Datoria publica a Romaniei a crescut cu 5,5 miliarde euro. Dupa PSD, potopul!" Mesaj dur pentru romani: Data viitoare mergeti la vot!

Sursa: Gandul
Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 18:04
68 citiri
Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica alianta PSD-ALDE, spunand ca datoria publica a Romaniei a crescut cu 5,5 miliarde de euro, iar coalitia actioneaza dupa principiul "dupa noi, potopul". Liderul liberal mai spune ca acesta e pretul platit de romani prin neparticiparea la vot.
"PSD-ALDE NE FURA SI VIITORUL. In 2017 datoria publica a Romaniei (adica a fiecarui cetatean roman) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. In conditiile in care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostrada, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.