Orban il critica pe Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a spus ca electoratul lui Iohannis "vrea sange pe pereti". "Printre cei pe care i-ati jignit sunt si votantii dumneavoastra"

Sursa: Gandul
Luni, 30 Aprilie 2018, ora 15:17
60 citiri
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, luni, afirmatia pe care liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a avut-o fata de electoratul presedintelui Klaus Iohannis, spunandu-i fostului coleg de partid ca printre cei pe care i-a jignit se afla si oameni care l-au votat in primul tur.
"6.288.769 de romani au votat in turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei va razboiti, domnule, pardon, tovarase Tariceanu. Pe ei ii jigniti prin afirmatiile stupide si pline de invidie si ranchiuna care va scapa ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.