Ovidiu Putura se visa din nou secretar de stat la Justitie. "Mai ales ca acum ca se mai schimba primul ministru, poate iar ma duc inapoi"

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 21:28
62 citiri
Despre acelasi dosar s-a discutat si in noiembrie 2014, cand Putura s-a intalnit cu judecatoarea Corina Iacob in incinta restaurantului unui hotel din Bucuresti. Inculpatul era nemultumit de solutia data de instanta de fond si insista pentru admiterea recursului formulat de sotia sa, Alina Ofelia Putura.

Intr-o discutie cu jduecatoarea Corina Iacob el arata ca este posibil sa fie din nou numit ca secretar de stat la Ministerul Justitiei. Discutia este din 4 noiemebrie, dupa primul tur al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.