Pacient mort in strada, langa spitalul din care plecase pentru ca nu erau locuri. Medicii au refuzat sa-i dea primul ajutor: "Eu nu pot sa parasesc spitalul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Iulie 2018, ora 09:21
58 citiri
Un barbat de 55 de ani a murit joi, 13 iulie, la cativa pasi de Spitalul Orasenesc din Rovinari, judetul Gorj, dupa ce ar fi fost trimis acasa, spun martorii, pentru ca nu erau locuri la spital. Mai mult, medicii au refuzat sa intervina ca sa-i acorde primul ajutor. Grigore Dragomir venise la spital pentru ca se simtea rau. A fost diagnosticat cu pneumopatie acuta si joi dimineata i s-a administrat o injectie de ampicilina, dupa care, seara, i s-a mai facut o injectie. Ceilalti pacienti din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.