Parlamentar cu LIMBAJ SUBURBAN. POLITISTII de la Brigada RUTIERA au fost JIGNITI de un deputat PSD: "Stau ASCUNSI CA NISTE SOBOLANI sa dea amenzi. NISTE SPAGARI"

Duminica, 01 Mai 2016, ora 14:21
62 citiri
Politistii din Romania care lucreaza la Politia Rutiera, pe echipaje dotate cu radar, au fost facuti "sobolani" si "spagari" de un deputat PSD, care a declarat ca este foarte deranjat de echipajele-radar ale Politiei Rutiere. Parlamentarul foloseste un limbaj incompatibil cu functia publica ocupata si anunta ca va propune chiar desfiintarea echipajelor de acest tip. Deputatul PSD nu spune ce l-a determinat sa adopte o asemenea pozitie publica agresiva, dar din continutul mesajului transmis se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.