Parlamentul va merge pe reinnoirea mandatului lui Mugur Isarescu, la BNR, anunta Tariceanu. Lia Olguta Vasilescu: Voi vota impotriva!

Sursa: Libertatea
Luni, 24 Iunie 2019, ora 14:55
87 citiri
"Discutia pe care am facut-o astazi cu doamna prim-ministru ne-a dus la concluzia ca vom merge pe reinnoirea mandatului domnului Mugur Isarescu. Deci are sustinerea noastra", a spus liderul ALDE.
El a precizat ca, in viitorul Consiliu de Administratie, conform ponderii actuale in Parlament, PSD va avea patru locuri si ALDE un loc, doua locuri va avea PNL, iar un loc revine USR.

Tariceanu a adaugat ca "este foarte posibil" ca, in urma deciziei social-democratilor, sa fie inclus in Consiliul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.