Pensionat din SRI dupa vacantele cu Ghita, Coldea se intoarce in sistem ca profesor. "A avut un dosar solid si recomandari din strainatate"

Sursa: Gandul
Miercuri, 16 August 2017, ora 22:26
60 citiri
Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a dat concurs pentru un post de conferentiar universitar la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI si a fost admis, a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, Remus Pricopie, membru al comisiei de concurs.
"Eu am facut parte din comisie, consider ca dosarul este unul foarte bun, am semnat conform procedurilor si am acordat punctajul respectiv. Dupa parerea mea, dosarul este unul foarte solid. Ocuparea unui post ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.