Penuria alimentara din regimul comunist. "La restaurante se va putea servi carne de pasare, rata sau gaina, numai o singura data pe saptamana"

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Iunie 2018, ora 06:13
265 citiri
Pauperitatea a fost considerata o virtute in perioada regimului comunism. In schimb, propaganda de partid infiera orice exces alimentar. Lipsa alimentelor de baza din magazine a fost pusa pe seama mostenirii grele.

Comunistii au aruncat vina pe burghezie pentru penuria alimentara: "Profilul regimului comunist, care a durat in Romania aproape o jumatate de veac, nu poate fi complet realizat fara un aspect semnificativ: acela ca a insemnat o lunga perioada, presarata de lipsuri alimentare, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.