Petitie cu 1500 de semnaturi pentru mutarea viitoarei cai ferate Gara de Nord-Aeroportul Otopeni, adresata premierului Viorica Dancila. "Gardul meu o sa dispara, poarta mea o sa dispara"

Sursa: Libertatea
Joi, 04 Iulie 2019, ora 17:59
33 citiri
Roxana Marisoiu si-a cumparat o casa in apropiere de Aeroportul Otopeni, in urma cu doi ani. Femeia nu si-a imaginat vreodata ca pe viitor un tren ar putea trece la doar patru-cinci metri de locuinta sa. In situatia ei se afla 63 de familii din zona.
"Avand in vedere ca trenul e suprateran, piciorul podului o sa vina la 6 metri deasupra, deci incercati sa va imaginati ca pilonul o sa ajunga la extremitatea superioara a ferestrei, umbrind casa, determinand vibratii si poluare fonica si practic ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.