PNL cere retragerea proiectului privind Strategia Nationala pe termen lung. "Este nu mod de gandire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste"

Sursa: Gandul
Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 14:44
40 citiri
PNL a cerut duminica guvernului sa renunte la proiectul de lege privind elaborarea si actualizarea Strategiei Nationale pe termen lung "Romania 2040", liberalii sustinand ca acest proiect tradeaza "un mod de gandire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste".
"Acest proiect de lege tradeaza un mod de gandire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste ale unor oameni care n-au reusit nici pana acum sa asimileze in mod real valorile democratiei. Practic, cetatenii nu vor mai avea niciun cuvant de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.