PNL critica dur PSD, dupa reducerea locurilor la marile universitati din tara: "Un observator, oricat de neutru, nu are cum sa nu isi puna problema clientelismului politic"

Sursa: Gandul
Duminica, 15 Aprilie 2018, ora 08:10
67 citiri
Liberalii acuza PSD ca a redus numarul locurilor de admitere la facultate, master sau doctorat la marile universitati din tara, prezente in clasamentele internationale, pentru "a dirija resurse spre universitatile cu impact modest, cel mult regional, insa fidele regimului".
"Unul dintre cele mai mari pacate ale PSD, asistarea sociala in detrimentul performantei, se face cunoscut si in educatie. Guvernul marioneta a taiat cablul de alimentare al locomotivelor din invatamantul superior, pentru a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.