Politicianul italian care declara razboi romanilor. Cum a justificat ca Italia "a importat 40 la suta din infractorii din Romania"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 16:24
55 citiri
Vicepresedintele Camerei Deputatilor de la Roma este politicianul italian care declara razboi romanilor. Luigi di Maio, cel care are sanse sa devina premier, a continuat seria atacurilor dure la adresa tarii noastra, dupa ce a sustinut ca Italia "a importat 40 la suta din infractorii din Romania". Politicianul a explicat ca acest lucru este adevarat pentru ca a fost afirmat de Catalin Predoiu, pe cand era ministru al Justitiei. Luigi di Maio, care este membru al partidului Miscarea 5 Stele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.