Politista "sexy si rea". Marturia socanta a tanarului implicat in bataia din strand: "Atena m-a lovit cu pumnii si mi-a spus ca descarca pistolul in mine"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 August 2016, ora 22:39
191 citiri
Tanarul reclamat ca a batut o politista din Orastie, in fata mamei ei, a marturisit ca Atena Banut, presupusa victima, si-a provocat singura zgarieturile, insa, mai grav, l-a fi lovit cu pumnii si palmele si l-a amenintat ca il va impusca. Scandalul s-a petrecut intr-un strand, in fata angajatilor si clientilor care au ramas uimiti de cele vazute. Un scandal imens s-a petrecut intr-un strand din Orastie, iar protagonistii au fost politista Atena Elena Banut (27 de ani), mama ei si Alin Naica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.