Ponta, atac la Justitie din Miami: "Sunt inculpat intr-un dosar deschis la sesizarea lui Blejnar. In 2015, in Romania, el este bine merci"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 August 2015, ora 05:45
83 citiri
"In perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile - ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga)! ", scrie Ponta, pe Facebook. Premierul se lauda pe Facebook cu realizarile guvernarii sale, dar mentioneaza la final ca, in ciuda rezultatelor sale, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: victor ponta dosar sorin blejnar sesizare miami vacanta