Ponta isi lanseaza, sambata, candidatura. In jurul Arenei Nationale traficul va fi paralizat, incepand din aceasta seara, de la ora 22.00

Sursa: Adevarul
Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 05:40
155 citiri
Momentul lansarii candidaturii prezidentiabilului Victor Ponta nu a fost ales intamplator: miine, premierul implineste 42 de ani.

Liderul senatorilor PSD si socrul premierului, Ilie Sarbu, sustine ca actiunea de maine va fi cel mai important eveniment politic din ultimii 25 de ani.
"PSD este un partid unit si determinat sa-l duca pe Victor Ponta la Cotroceni. Sambata, pe Arena Nationala, vom vedea o Romanie puternica si unita care s-a hotarat ca vrea o societate echilibrata dupa 10 ani de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.