Povestea canadianului care-si inchide restaurantul din centrul Clujului din cauza taxelor: "Daca sa reusesti presupune sa trisezi, ceva nu e in regula"

Sursa: Adevarul
Duminica, 28 Ianuarie 2018, ora 14:13
84 citiri
Canadianul Oliver Rydell (40 de ani) inchide restaurantul pe care l-a inaugurat in 2014 in centrul Clujului, din cauza schimbarilor fiscale introduse de Guvern in ultimii doi ani. Doua modificari ale legislatiei, una privind impozitarea restaurantelor si cealalta privind salariile, i-au dat peste cap afacerea. Angajatii restaurantului "Off the Wall", aflat in centrul Clujului, si-au anuntat clientii ca dupa o activitate de 3 ani si jumatate localul se va inchide din 31 ianuarie, din cauza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.